Ένταση για Πανηλειακό στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/05) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Πύργου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (και τέως δήμαρχος της πόλης), Γαβρίλης Λιατσής, έθεσε θέμα για την οικονομική υποστήριξη που πρέπει να παρέχει ο Δήμος στον Πανηλειακό. Ωστόσο, δεν βρήκε ανταπόκριση από τη δημοτική αρχή και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έθεσε την παραίτησή του τόσο από επικεφαλής της παράταξης του όσο και από απλός δημοτικός σύμβουλος, και αποχώρησε (ακολούθως αποχώρησαν και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης).

Ο κ. Λιατσής είχε αναφερθεί και σε πρόσφατη

τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό κανάλι για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του Πανηλειακού και είχε προτείνει με την συναίνεση όλων των παρατάξεων να υπάρξει οικονομική βοήθεια προς το σύλλογο, τουλάχιστον για τις μετακινήσεις της ομάδας στους αγώνες των play off.

Όμως, ο Δήμαρχος του Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, επικαλέστηκε τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου και ότι δεν δύναται να δοθεί αυτή την περίοδο καμιά βοήθεια, παρότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ψηφιστεί να δοθούν 10.000 ευρώ. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε φραστική αντιπαράθεση με κάποιους φίλαθλους του Πανηλειακού που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση!

Από εκεί και πέρα, μέσω ανακοίνωσης ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού (RED BOYS CLUB "3" – Paniliakos Athens Club) αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε: «Συγχαίρουμε, πέραν από κάθε πολιτική ή παραταξιακή σκοπιμότητα,τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή για την ξεκάθαρη και άψογη στάση που τηρεί δημόσια στο θέμα της βοήθειας προς τον Πανηλειακό. Ενώ πολύ σύντομα θα αναφερθούμε αναλυτικότερα στη στάση άλλων, και σε παρόμοια θέματα γενικότερα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα