Με ντέρμπι Θεσσαλονίκης ξεκινά η 20ή αγωνιστική

09:42 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Άρης και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στο Αλεξάνδρειο στο πρώτο ματς της 20ής αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (20.00, Novasports4) ανοίγει το βράδυ της Παρασκευής η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ο προπονητής των «κιτρίνων», Γιώργος Γιάτσης, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Γιάννη

Κυριακίδη και Μάριο Ζέλιτς, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη νίκη θέλουμε τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του Άρη», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων.

Στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μέλκας είδε το τελευταίο διήμερο τον Γιασέρ Ρομέρο να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, μετά την απουσία του από το ματς με τον Παμβοχαϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο δεν έχει σημασία η βαθμολογία αλλά μόνο νίκη», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου και κατέληξε: «Έχουμε δύσκολο έργο γιατί παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο αλλά και γιατί ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε χαμηλά σε κάποιους τομείς ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα