Μίχα: «Να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα»

09:42 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τα Μελίσσια κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Κύπελλο ΕΣΚΑ Γυναικών, αλλά δεν σταματούν εδώ.

Με την επιβλητική νίκη τους με 63-31 επί του Ζωγράφου πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο τους και πλέον βάζουν… πλώρη για το πρωτάθλημα και την άνοδο, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ η προπονήτριά τους, Ελένη Μίχα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον τελικό με το Ζωγράφο: «Είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να βρεθείς σε καλή

ημέρα. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο, καθώς και στις δύο ομάδες ήταν φανερό το άγχος. Στη δεύτερη περίοδο δυναμώσαμε και καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά. Συνεχώς η άμυνά μας δυνάμωνε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ζωγράφος δεν ήταν εύστοχος πήραμε σιγά σιγά μια διαφορά που μας οδήγησε εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζωγράφου, παρά τη διαφορά στο σκορ είναι πολύ αξιόλογη ομάδα».

Για τα συναισθήματά τους: «Αυτό το Κύπελλο ήταν το πρώτο για την ομάδα, αλλά και για εμένα. Η ομάδα των Μελισσίων έφθασε πολλές φορές κοντά, όμως δεν τα κατάφερνε και τώρα έφθασε η ώρα να το κατακτήσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έδωσαν και την ψυχή τους, όπως κάνουν καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα με πολύ καλές σχέσεις κι αυτό βγαίνει μέσα στο παρκέ. Τα κορίτσια είναι δεμένα».

Για τους επόμενους στόχους των Μελισσίων: «Εδώ που φτάσαμε δεν κρυβόμαστε πλέον και θέλουμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε, τώρα, μπροστά μας το παιχνίδι με το Μελά κι αν όλα πάνε καλά τότε θα πορευτούμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να φθάσουμε στα πλέι οφ. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με χαμηλούς τόνους και ο καλύτερος ας πάρει την άνοδο στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα