Το σκέφτεται ο Μασάδο για το σύστημα

09:26 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Παρασκευή, ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο "Κλ. Βικελίδης" ωστόσο ο Μανουέλ Μασάδο δεν έχει αποφασίσει την διάταξη με την οποία θα παρατάξει τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα, στο φιλικό που έγινε μέσα στην εβδομάδα κόντρα στην Λίτεξ, ο προπονητής του Άρη δοκίμασε και το 4-4-2 και το 4-2-3-1 με τον Μασάδο να αποφασίζει ανάμεσα σε αυτά τα δυο συστήματα.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος

τεχνικός σήμερα θα φανερώσει τις προθέσεις του για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Άρης παίξει με 4-4-2, τότε ο Παπαστεριανός θα παίξει μπροστά από τα δυο στόπερ, ο Φατί και ο Καπετάνος θα είναι στα άκρα, ο Καστίγιο και ο Τριανταφυλλάκος θα είναι το επιθετικό δίδυμο με τον Ουμπίντες να κινείται λίγο πιο πίσω.
Αν ο Μασάδο επιλέξει το 4-2-3-1 τότε ο Ακόστα θα βρεθεί στα αριστερά, ο Καπετάνος θα είναι πίσω από το επιθετικό δίδυμο που θα το απαρτίζουν οι Καστίγιο και Ούμπιντες με τον Τριανταφυλλάκο να μένει στον πάγκο. Η αμυντική τετράδα, ανεξαρτήτου σχήματος, θα αποτελείται από τους Νέτο, Λαζαρίδη, Σανκαρέ και Μίσελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα