Μαντσίνι: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»!

Τη δύσκολη αποστολή να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με 6-, ανέλαβε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

«Δεν είναι τόσο σημαντική η έκταση του σκορ, όσο η νίκη κόντρα σε μία φαντασιακή ομάδα. Είναι σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας καθώς δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να κερδίσεις τη Γιουνάιτεντ. Τώρα έχουμε βγάλει έναν αγώνα, έχουμε τρεις βαθμούς περισσότερους και έχουμε περάσει από το Ολντ Τράφορντ», τόνισε

αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί στην αποβολή του Έβανς η οποία έκρινε σε μεγάλο ποσοστό την έκταση του σκορ (που μπορεί να κλείνει τον τίτλο σε περίπτωση ισοβαθμίας):

«Μετά την αποβολή ήταν πιο εύκολο για μας, ωστόσο πιστεύω ότι παίζαμε καλά και πριν από αυτήν. Τα πρώτα 25 λεπτά η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά καλή, παρά το γεγονός πως δεν μας έκανε ευκαιρίες. Είναι λογικό στο Ολντ Τράφορντ να δέχεσαι πίεση και να αντιμετωπίζεις προβλήματα κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα».

O τεχνικός των «πολιτών» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος μαγνήτισε για μία ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμώματά του, βάζοντας φωτιά, όχι με δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, αλλά κυριολεκτικά σπίτι του, όταν άναψε βεγγαλικά στο μπάνιο του πατρικού του (!) παραμονή του αγώνα, τονίζοντας : «Είμαι χαρούμενος για τον Μάριο. Σκόραρε δύο σημαντικά γκολ, έπαιξε καλά και ήταν σοβαρός στο γήπεδο».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέλος ο Μαντσίνι συμπλήρωσε: «Τώρα σέβομαι περισσότερο τη Γιουνάιτεντ καθώς μετά την αποβολή συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και αυτό είναι απίθανη νοοτροπία. Αν θέλουμε να φθάσουμε στην κορυφή όπως αυτοί, πρέπει να βελτιωθούμε σχετικά με αυτή την νοοτροπία».

Keywords
Τυχαία Θέματα