Φέργκιουσον: «Η χειρότερή μας μέρα»

Ως χειρότερη στην ιστορία της Μάντσεστερ και της καριέρας του χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα (23/10) ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν μπορούσε να χωνέψει... τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ενώ φάνηκε να ενοχλείται και από την στάση των παικτών του όταν πια το ματς είχε χαθεί. Υπό την έννοια ότι δεν έπρεπε να κάνουν αφελή προσπάθεια να μειώσουν, αφήνοντας στρέμματα κενών χώρων στη Μάντσεστερ Σίτι. Η οποία τα εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω.

«Ηταν

η χειρότερη μέρα όλων των εποχών για μας. Ηταν επίσης το χειρότερο αποτέλεσμα για μένα. Δεν θυμάμαι να έχω χάσει με 6-1 ούτε ως παίκτης. Δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος αυτής της ήττας. Το πρώτο γκολ σίγουρα μας πλήγωσε, αλλά η κατάσταση ήταν αναστρέψιμη. Αυτό που μας σκότωσε ήταν η αποβολή. Το άσχημο είναι ότι ενώ χάναμε 4-1, συνεχίσαμε να κάνουμε επιθέσεις και να αφήνουμε ανοιχτούς χώρους. Αυτό ήταν λάθος. Επρεπε να πούμε στους εαυτούς μας 'οκ, είναι η κακή μας μέρα'. Μερικές φορές οφείλεις να συμβιβάζεσαι με την κατάσταση ακόμα και δεν σου αρέσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον, ο οποίος πάντως ισχυρίστηκε ότι ίσως βγει και κάτι καλό από αυτή την τόσο βαριά ήττα.

«Η απογοήτευση κυριαρχεί στα αποδυτήριά μας. Ολοι νιώθουν πολύ άσχημα και αυτό ίσως κάνει τη διαφορά στο άμεσο μέλλον. Το αποτέλεσμα μάς αναγκάζει να δείξουμε αντίδραση».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα