Μανίκας: «Να μην ξαναβάλει στο στόμα του τον Ηρακλή»

Έντονος εκνευρισμός επικρατείς τις τάξεις των ανθρώπων και των φίλων του Ηρακλή για τον Γιάννη Μπουτάρη, κάτι που φάνηκε κι από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Γιώργου Μανίκα.

«Για εμένα δεν είναι δήμαρχος αυτός ο άνθρωπος. Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη και ότι πρέπει να το πει θα το πει εκεί που πρέπει. Όποιος ξαναμιλήσει για τον Ηρακλή θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά ο κ.

Μανίκας, για το θέμα με τον Γιάννη Μπουτάρη, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Ο κ. Μπουτάρης δεν θα πρέπει να ξαναβάλει στο στόμα του το όνομα Ηρακλής. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ από έναν άνθρωπο να λέει αλήτες του ανθρώπους του Ηρακλή».

Ενώ για το αν έχουν γίνει νομικές κινήσεις σε βάρος όσων έχουν βλάψει την ομάδα από μέσα, απάντησε: «Νομίζω ότι ο κ. Τάκης έχει ήδη προβλήματα με τον νόμο. Αλλά εμείς δεν πρόκειται ποτέ να προστατέψουμε άνθρωπο που έχει βλάψει τον Ηρακλή. Αυτό που μας ενδιαφέρει και προσπαθούμε είναι να φτιάξουμε τον Ηρακλή μεγαλύτερο από ότι είναι. Πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό και μετά με όλα τα υπόλοιπα. Η δικαιοσύνη ήδη κυνηγάει του ανθρώπους που έκαναν κακό στον Ηρακλή, κάνει το έργο της και πιστεύω πως θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει».

Τέλος, για τη δήλωση του κ. Μπουτάρη πως δεν βοηθά τα επαγγελματικά σωματεία, τόνισε: «Στα σχόλια του ο κ. Μπουτάρης τονίζει πως δεν βοηθά επαγγελματικά σωματεία, όμως στην περίπτωση του Μαγγέτι στον ΠΑΟΚ έδρασε».

Keywords
Τυχαία Θέματα