Μάνα-τζερ, πατέρα-τζερ και τώρα…θείος-τζερ

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όσους έχουν 29 Φεβρουαρίου γενέθλια, δηλαδή ένα πράμα σαν τα Μουντιάλ και τις Ολυμπιάδες μια φορά στα 4 χρόνια, πάμε παρακάτω.


Πάει λοιπόν στην Ντνιέπρ ο Μανωλάς. Πώς να μην συμφωνήσει με μια ομάδα που έχει τόσα… σύμφωνα;


Έτσι λοιπόν το… θείο πλάσμα, αφού στην περίπτωση του Κώστα πάντα υπήρχε από πίσω η παρουσία του θείου Στέλιου, πάει Ουκρανία.


Υπάρχει ο μάνα-τζερ, ο πατέρα-τζερ (περίπτωση Χούτου ας πούμε) και τώρα με την περίπτωση Μανωλά υπάρχει και ο θείος-τζερ…


Πάντως

εκεί στην Ουκρανία όταν θα βγαίνει ο ήλιος, ο Κώστας θα πρέπει να φοράει αντιηλιακό και καπέλο να μην πάθει καμιά ηλίαση, γιατί δε θα είναι πια στη …σκιά του θείου του.


Πληροφορίες ότι στον Θρασύβουλο που θα καρπωθούν ένα σημαντικό ποσό από την μετακίνηση σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν χρώματα και σήμα και να βάλουν αυτά της Ντνιέπρ ελέγχονται.


Τι είπε ο Μανωλάς; «Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, Ντνιέπρεπε να φύγω»


Εκεί στην Ουκρανία με θερμοκρασίες -15 και -20 δε θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να είναι… κρύο αίμα, ούτε να… παγώνει το παιχνίδι. Γίνονται όλα αυτόματα.


Η ΑΕΚ θα πάρει 300.000 ευρώ. Εξαιρετικό ντιλ αφού, θα πάρει δηλαδή 300.000 ευρώ παραπάνω απ’ όσα πήρε για τον Τζιμπούρ…


Απ’ το «ουκ αν λάβοις» στην Ουκ-ρανία…


Στον ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένουν το επόμενο εορταστικό τριήμερο και την επόμενη έξοδο των Θεσσαλονικέων μπας και κάνει… έξοδο και ο Κρέσιτς;


Που όταν δεν του φτάνουν τα λεφτά λέει «δε…βγαίνω μάνα μου».


Ο (πραγματικός ιδιοκτήτης όλων των τεράστιων εμπορικών κέντρων) Ντε Μολ κατήγγειλε ότι στο Αιγάλεω αν υπέκυπτε στις πιέσεις του προέδρου θα είχε στήσει.


Σε μια εποχή που η ερωτική διάθεση έχει πάει περίπατο και το λαϊκό άσμα του Μάχη Χριστοδουλόπουλου «μαραμένη μου… γαρδένια» αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σε αρκετούς Έλληνες το… εργαλείο τους, καλό είναι να έχεις στήσει. Αρκεί να την γράφεις με υ και η. Και όχι μόνο να την γράφεις, αλλά και να την έχεις κιόλας.


Ο Ντε Μολ δε δέχτηκε τις πιέσεις να στήσει αγώνες και έφυγε με το κούτελο καθαρό. Και τι κούτελο έχει ο άτιμος. Αν ήταν κλαριντζής θα μπορούσες να του κολλήσεις ολόκληρη συλλογή από χαρτονομίσματα στα τόσα διαθέσιμα τετραγωνικά…


Φυσικά, πάλι είχαμε εκατοντάδες χιλιάδες τραυματίες με μελανιές και μώλωπες από αυτούς που έπεσαν από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες του Ντε Μολ…


Ο Χαριστέας προσβλήθηκε από ίωση. Δεν πειράζει. Και οι Αγρινιώτες… προσβλήθηκαν από αυτά που είπε για την κουλτούρα τους!


Μετά από το έγκλημα που διαπράχτηκε με τα μαϊμού φάρμακα που θα έρχονται από το Πουθενιστάν το μόνο φάρμακο που δε θα είναι πλέον επικίνδυνο για την υγεία θα είναι η Όλγα… Φαρμάκη. Τι; Πώς είπατε; Δεν είναι φάρμακο; Γιατί μήπως τα άλλα που θα φέρνουν θα είναι;


Αν ζούσε ο Σωκράτης και του έδ

Keywords
Τυχαία Θέματα