Μάικ Ουόντσον: «Να βελτιωθεί ο Αμάρε στο low-post»

Περισσότερους πόντους από το low-post από τον Αμάρε Στουντεμάιρ ζητά ο προσωρινός κόουτς των Νιου Γιορκ Νικς, Μάικ Ουόντσον.

Δεν έχει μονιμοποιηθεί ακόμα ο 54χρονος κόουτς στους Νοεϋορκέζους, αλλά πρόσθεσε «καλοκαιρινές» εντολές στον Αμάρε, αφού πρώτα συμβούλευσε στον Καρμέλο Άντονι να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση κατά τη διάρκεια της offseason. Είναι φανερό πως ο Ουόντσον θεωρεί τον εαυτό του προπονητή των Νικς την επόμενη σεζόν, κάτι που μάλλον θα επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Το

καλοκαίρι πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη βελτίωσή μας αναφορικά με την παραγωγή πόντων και τις κινήσεις στο low-post. Οι Αμάρε και Τάισον διατηρούν ευχέρεια κινήσεων, παρά το ύψος τους, αφού έχουν χρησιμοποιούν σωστά τα σώματά τους. Ίσως ζητήσω από τον Αμάρε να αλλάξει λίγο το ρεπερτόριο των σουτ του, ώστε να προσαρμοστεί στα παραπάνω. Δεν νομίζω πως βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο της καριέρας του, ώστε να μην μπορεί να διαφοροποιήσει την αγωνιστική του τακτική».

Από την πλευρά του, ο 29χρονος φόργουορντ δήλωσε σχετικά:

«Με ικανοποιεί η παρατήρηση, αφού ουδείς προπονητής μου είχε ζητήσει να δουλέψω στο low-post. Για όλη μου την καριέρα στηρίζομαι στο pick-and-roll. Πλέον μπορώ να σουτάρω έξω από τη γραμμή των βολών, οπότε έχω τη δυνατότητα συνολικής βελτίωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα