Γκολφ αντί για μπέιζμπολ ο Josh Beckett

Προβληματισμό (νέο) προκαλεί ο Josh Beckett στις τάξεις των Μπόστον Ρεντ Σοξ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Στις 2 Μαΐου ο 31χρονος pitcher αφαιρέθηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή των «κόκκινων καλτσών» λόγω μικροτραυματισμού και την επόμενη αποφάσισε να παίξει γκολφ. Φυσικά προκάλεσε «μουρμούρες» και η αρνητική του εμφάνιση

κόντρα στους Κλίβελαντ Ίντιανς δεν τον βοήθησε.

Στους Μπλου Τζέις ο Guerrero

Βρήκε ομάδα ο 37χρονος Vladimir Guerrero, αφού υπέγραψε συμβόλαιο minor league με τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Έχει ήδη 16 χρονιές στο MLB με 449 home runs, αλλά θα αρχίσει την πορεία του στον καναδικό σύλλογο από τα θυγατρικά τμήματα. Άλλωστε ήταν «πεσμένος» πέρσι στους Μπάλτιμορ Όριολς και έχει περάσει αρκετούς μήνες σαν free agent, μακριά από «σοβαρή» προπόνηση.

Τραυματίστηκε σε... πανηγυρισμό

Ο infielder των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Mark DeRosa, υπέστη υποτροπή στον αριστερό του ώμο, όταν σήκωσε το χέρι του, για να προσφέρει συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του, Bryce Harper! Ο 37χρονος Αμερικανός έχει .081 σε 13 φετινά παιχνίδια.

Οκτώ εβδομάδες ο Iannetta

Έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει μακριά από τα γήπεδα ο catcher των Λος Άντζελες Έιντζελς, Chris Iannetta. Τη θέση του θα πάρει ο Bobby Wilson, ενώ ο Iannetta αγωνίζεται με πρόβλημα στον δεξιό καρπό από τις 2 Μαΐου.

Στην πρώτη ομάδα ο Hunter

Επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Μπάλτιμορ Όριολς ο 25χρονος pitcher, Tommy Hunter. Ταυτόχρονα ο 34χρονος outfielder, Endy Chavez, τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών.

Keppinger αντί για Allen

Ο τραυματισμός του Brandon Allen στους τετρακέφαλους υποχρέωσε την προσθήκη του στον σχετικό 15ήμερο κατάλογο των Τάμπα Μπέι Ρέις. Παράλληλα ο infielder, Jeff Keppinger, προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ, ενώ ο Matt Joyce δεν πρόκειται να χάσει ματς, παρά τον δικό του τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα