Δεν αντέχει άλλο ο Κόμπι Μπράιαντ

Ξεπέρασε διαδοχικές επισκέψεις στην... τουαλέτα, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν απελπιστικά μόνος στο έκτο ματς των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Συγκεκριμένα, οι «λιμνάνθρωποι» υπέστησαν «βαριά» ήττα στο «Pepsi Center» και πλέον η σειρά θα κριθεί σε έβδομο παιχνίδι στο «Staples Center» τα ξημερώματα της Κυριακής (13/05, 05:30). Όλα αυτά με τον Κόμπι να αγωνίζεται με στομαχόπονο, το οποίο τον κράτησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που κατέλυσε η αποστολή των Λέικερς, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο «μάμπα», πάντως, ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε.

Ο 33χρονος, πλέον, διεθνής Αμερικανός διέκρινε παθητική στάση του Άντριου Μπάινουμ, η οποία δεν ευνοεί τον στόχο περί κατάκτησης του έκτου του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

«Θα πω του Άντριου να παίξει καλύτερα και να πιεστεί περισσότερο. Πρέπει να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Θα του πω την αλήθεια» δήλωσε σχετικά ο Μπράιαντ. Αναφορικά με τη γαστρεντερίτιδα του πρόσθεσε: «Το δωμάτιο μου θύμιζε σκηνή του Εξορκιστή». Ακόμα, ο 14-φορές all-star δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Πάου Γκασόλ, αλλά αυτή έμεινε σε επίπεδο μεταξύ τους συζήτησης.

«Ο Κόμπι ήταν άρρωστος, αλλά τα έδωσε όλα. Ωστόσο η προσπάθεια των υπόλοιπων ήταν απογοητευτική. Ουδείς πρόσφερε το κάτι παραπάνω. Οι Μπάινουμ και Γκασόλ πρέπει να πετύχουν περισσότερους πόντους, για να κερδίσουμε» σχολίασε, από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράουν, κόουτς των Λέικερς.

Πλέον υπάρχει το έβδομο παιχνίδι, στο οποίο οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα έχουν την τρίτη και τελευταία τους ευκαιρία για πρόκριση. Μάλιστα ο Μέτα Ουόρλντ Πις θα είναι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την ποινή επτά αγωνιστικών για τη... γνωστή αγκωνιά του στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Κόμπι σχολίασε και το συγκεκριμένο ματς:

«Τα έχουμε ξαναπεράσει. Φτάσαμε στο έβδομο παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς, όταν πήραμε τον τίτλο το 2009 και στα πέντε παιχνίδια με τους Σακραμέντο Κινγκς στον τίτλο του 2000. Κόντρα στους Ρόκετς γνωρίσαμε βαριά ήττα στο έκτο παιχνίδι και κερδίσαμε το εντός έδρας έβδομο ματς. Δεν είχαμε προσπαθήσει, όσο έπρεπε, σε αυτή τη σειρά. Άρα τα έχω ξαναδεί όλα αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα