Μαγκαφίνης: «Θέλουμε στήριξη με έργα»

Τα ατομικά λάθη που έκαναν οι παίκτες της Ζακύνθου οδήγησαν στην ήττα από την Καλαμάτα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη με έργα και όχι με λόγια.

Ο προπονητής των νησιωτών τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να περιορίσουν τα ατομικά λάθη τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, μια και ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Έλβιο Μάννα για τη μεγάλη νίκη μέσα στη Ζάκυνθο

και να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρέπει εμείς να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη. Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο ματς είχαμε κατοχή μπάλας, κάναμε καλές άμυνες, όμως σε δύο περιπτώσεις με ατομικά λάθη δεχθήκαμε γκολ.

Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά όλες οι ομάδες στη Ζάκυνθο έτσι θα αγωνίζονται. Η δική μου φιλοσοφία είναι η ομάδα να παίζει μπάλα. Το θέμα είναι να μπορούμε να το κάνουμε αυτό, όμως να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Το κάναμε στο Ρουφ που είναι καλή ομάδα.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος και έχω πικρία, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο να κερδίζει και να χαίρεται ο κόσμος. Δυστυχώς στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξω κάποια πράγματα, γιατί στην Ελλάδα ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα».

Ο Μαγκαφίνης, στο μεταξύ, απέδωσε τα εύσημα στον τερματοφύλακα της Καλαμάτας, Σωκράτη Κοψαχείλη, αφού με την εμφάνισή του κράτησε την ομάδα του:

«Παίξαμε ωραία, αλλά χάσαμε από μια καλή ομάδα με ένα καθαρό σκορ κι αυτό μας στενοχωρεί. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει για τον Κοψαχείλη έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος όταν χρειάστηκε κράτησε την ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω το κουράγιο να συνεχίσω, όμως κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να πυροβολούν την ομάδα.

Αν είναι να φταίει ο προπονητής ας την πληρώσει αυτός, όμως όλοι αυτοί που πυροβολούν την ομάδα θα πρέπει πρώτα να κάνουν έργα και μετά κριτική. Η ομάδα θέλει στήριξη με έργα όχι με λόγια. Είναι δύσκολη μέρα για εμάς γιατί είναι το δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα. Αν υπάρξει από τη διοίκηση δυνατότητα για μετεγγραφή θα το δούμε. Το άσχημο είναι πως έχουμε αγωνιστική απραξία τώρα. Θα δουλέψουμε σκληρά τις μέρες που έρχονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα