Γκουαρντιόλα: Στην κορυφή του κόσμου

Λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Ιαπωνία για να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνει πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί η Μπάρτσα στην κορυφή του κόσμου.

"Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς δεν είναι κάτι που σου παρουσιάζεται κάθε μέρα", τόνισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα,

και συνέχισε:

"Θα προσπαθήσω να δώσω στους παίκτες μου όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία ώστε να χαλαρώσουν. Θέλουμε να ξεφύγουν από την κούραση των προηγούμενων αγώνων ώστε να είναι συγκεντρωμένοι. Είμαστε εδώ για να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου".

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, που έχει αντικαταστήσει το παλιό "Διηπειρωτικό" η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Τρίτη (13/12) την Αλ Σαντ του Κατάρ, η οποία απέκλεισε την Εσπεράνς από την Τυνησία.

Στον άλλο ημιτελικό τον αντίπαλό της περιμένει η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Σάντος. Οι βραζιλιάνοι θα αντιμετωπίσουν το νικητή της αναμέτρησης, Κασίουα Ρέισολ (Ιαπωνία)-Μοντερέι (Μεξικό).

Keywords
Τυχαία Θέματα