Κούγιας: «Για ποια αλλοίωση μιλάτε;»

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Στούπα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Τετάρτης, με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής να δίνει τη δική του απάντηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τη δήλωση του αγαπητού φίλου και συναδέλφου προέδρου του Ηρακλή

Ψαχνών Γιώργου Στούπα και ψάχνω να βρω την αλλοίωση του αποτελέσματος. Μήπως αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν ο τερματοφύλακας Τόλιος ανέτρεψε με χέρια και με πόδια τον Ατματζίδη και δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή; Mήπως αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα όταν τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών (Ρεπετσάς – Λιόσης – Μαρκομητρος) δεν πήραν δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για εγκληματικά φάουλ και επικίνδυνο παίξιμο;

Μήπως όμως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος γιατί σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής σε δέκα περιπτώσεις ήθελαν να σκοράρουν μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκια και έτσι το σκορ δεν πήρε αστρονομικές διαστάσεις; Αντιλαμβάνομαι τόσο ο φίλος μου πρόεδρος κ. Στούπας όσο και ο φίλος μου προπονητής κ. Φοιρός θα ήθελαν μια ιστορική νίκη απέναντι στην μεγάλη μας ομάδα και να είναι αυτοί που θα σπάσουν το αήττητο της Παναχαϊκής αλλά τόσο αυτοί όσο και όσοι ήσαν στο γήπεδο αντελήφθησαν ότι η Παναχαϊκή είναι ομάδα άλλης κατηγορίας και άλλου ποδοσφαιρικού επιπέδου.

Φαντάζομαι ότι πρώτη φορά είδαν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, στην πολύ σκληρή έδρα των Ψαχνών, ομάδα να πρεσάρει για 90 λεπτά τον τερματοφύλακα της ομάδας της, να παίζει με ένα αμυντικό χαφ και το κυριότερο τα δύο στόπερ της να μην σηκώνουν ούτε ένα πόντο την μπάλα από το έδαφος και να χάνουν τα ίδια τα στοπερ πέντε κλασικές ευκαιρίες από οργανωμένες επιθέσεις βγαίνοντας σαν κρυφοί κυνηγοί.

Στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και σε μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι το χειροκρότημα των οπαδών των Ψαχνών προς την ομάδα της Παναχαϊκής για το ποδοσφαιρικό θέαμα που απήλαυσαν. Τέλος θέλω άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο των Ψαχνών, αλλά και την διοίκηση για την άψογη φιλοξενία την οποία απολαύσαμε.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να φθάσουμε στην φυσική μας θέση , δεν θέλουμε να προκαλούμε κανένα με δηλώσεις και βαρύγδουπα λόγια αλλά με σκυμμένα κεφάλια και ταπεινά , είμαστε βέβαιοι ότι θα φθάσουμε στην Ιθάκη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα