Με σβηστές… μηχανές στον τελικό η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη έκανε «περίπατο» στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε με 10-4 στον 2ο ημιτελικό της Α1 πόλο των ανδρών και με νίκες 2-0 προκρίθηκε στην τελική φάση.

Τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Χίος περιμένει η Βουλιαγμένη, που κέρδισε και στον 2ο ημιτελικό τον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά με 10-4 και προκρίθηκε στην τελική φάση της Α1 πόλο των ανδρών.

Η Βουλιαγμένη

απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο.

Οι «μπέμπηδες» αν και μπήκαν αγχωμένοι, κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα, περιορίζοντας τον Γιώργο Αφρουδάκη ενώ βρήκαν επιθετικές λύσεις από την περιφέρεια. Μάλιστα, το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Διονύση Καρούντζου αρκετά μακριά από το τέρμα του Γιώργου Ρέππα. Οι «πράσινοι» από την άλλη, υστερούσαν επιθετικά αφού πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα στο τρίτο οκτάλεπτο. Οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού εκτός από την αδυναμία τους στην επίθεση είχαν να τα βάλουν και με τον πολύ καλό Κώστα Τσαλκάνη.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Βουλιαγμένη να συνεχίζει το σκοράρισμα απέναντι στον κουρασμένο Παναθηναϊκό και να παίρνει την πρόκριση στην τελική φάση της Α1 πόλο των ανδρών. Πλέον, αναμένει τον νικητή του ζευγαριού Χίος - Ολυμπιακός για να μάθει τον αντίπαλο της.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπιράκης, Βασιλείου.

Τα 8λεπτα: 0-3, 0-2, 2-3, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 1, Στελλάτος 1, Κόχειλας Γιάννης 1, Δερμιτζάκης 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Μυλωνάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Καρούντζος 2, Αφρουδάκης Χρήστος 3, Γούνας 1.

Για να θυμηθείτε το LIVE:

{coveritlive}d93052c25a{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα