Κοστάντσο: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάντσο, με δηλώσεις του τόνισε πως οι πρωταθλητές είναι σε πολύ καλό δρόμο ενώ έστειλε μήνυμα για νίκη και στην Γερμανία.

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δείξαμε ότι είμαστε εδώ στο Champions League γιατί αξίζουμε να παίζουμε σε αυτόν τον θεσμό. Όχι απλώς για να αγωνιζόμαστε, αλλά γιατί μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Είμαστε σε καλή σειρά και θέλουμε να συνεχίσουμε

έτσι», τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Αργεντινός πορτιέρο.

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την νίκη στην Ντόρτμουντ: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε. Εκεί θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες του αγώνα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Για το αν αισθάνεται καλύτερα μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ: «Αυτή είναι η ζωή μας. Κάποιες φορές έχεις ένα καλό παιχνίδι, άλλες όχι αλλά πάντα έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου. Δεν είναι ότι τώρα είμαι καλός τερματοφύλακας και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμουν, Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος, για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ότι βγήκαμε και είδαμε αυτή την ατμόσφαιρα, με τις σημαίες και τα κορεό, ήταν κάτι το απίστευτο! Αυτά είναι που σου μένουν από το ποδόσφαιρο. Αυτά τα συναισθήματα και οι εικόνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα