Επική ανατροπή των Ρέιντζερς στο World Series

Οι Τέξας Ρέιντζερς επικράτησαν απόψε με 2-1 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς και ισοφάρισαν την σειρά του World Series σε 1-1, πριν αυτή μεταφερθεί στο Rangers Ballpark.

Η σκακιέρα των προπονητών βρήκε νικητή αυτή την φορά την φιλοξενούμενη ομάδα. Οι αρχικοί pitchers έμειναν μέχρι το έβδομο inning, όταν ένα single του pinch hitter, Allen Craig διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ

των γηπεδούχων. Τότε έφυγε ο Colby Lewis των Τεξανών, ενώ ο Jaime Garcia των επτά strikeouts αντικαταστάθηκε από τον παραπάνω pinch hitter. Όπως συνέβη δηλαδή στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του πρώτου απόλυτου τελικού.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε το bullpen των Cards δικαιώνοντας τις επιλογές του προπονητή των Κάρντιναλς, αλλά ο Jason Motte αποτέλεσε την μοναδική εξαίρεση του χθεσινού κανόνα. Αυτός έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα του στο ένατο inning και με δύο sacrifice flies σημειώθηκε η ανατροπή του σκορ. Ο Neftali Feliz ήταν περισσότερο… προσεκτικός και «τελείωσε» το ματς στο δεύτερο μισό του ένατου inning για λογαριασμό των Ρέιντζερς.

Ακολουθεί ρεπό μίας ημέρας και τρία διαδοχικά ματς στην έδρα των Ρέιντζερς. Πλην της συμπαράστασης των οπαδών τους, οι Τεξανοί θα έχουν και το πλεονέκτημα στους κανονισμούς, αφού θα χρησιμοποιηθούν πλέον αυτοί της American League. Αν οι νίκες μοιραστούν στα τρία επόμενα παιχνίδια, τότε η σειρά θα επιστρέψει και θα κριθεί στο Busch Stadium του Σέιντ Λούις.

Keywords
Τυχαία Θέματα