Κόκκινος: «Υποχρεωμένοι να πάρουμε την άνοδο»

Αποφασισμένος να βοηθήσει τα Τρίκαλα να πάρουν την άνοδο στη Football League 2, δήλωσε ο Γιάννης Κόκκινος.

Ο 27χρονος επιθετικός του ΑΟΤ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Λάρισας, Τύρναβο και Πυργετό μίλησε στην «ΕΡΕΥΝΑ» για την νέα του ομάδα και τους στόχους της στη Δ΄

Εθνική.

«Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να φορέσουμε την ιστορική φανέλα των Τρικάλων. Ήρθαμε να παίξουμε στο Πετρωτό γιατί είδαμε ότι κάτι καλό γινόταν και τα δεδομένα αλλάξανε προς το καλύτερο . Καλούμαστε να σηκώσουμε το βάρος αυτής της φανέλας και να αγωνιστούμε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχουμε μια καλή ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες της διοίκησης και των χιλιάδων Τρικαλινών που μας κάνανε την τιμή να μας δώσουν το χρίσμα. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά με φιλοδοξίες και αυτό είναι θετικό ενώ το κίνητρο είναι ακόμη πιο μεγάλο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θα είναι πολύ μεγαλύτερη η πίεση όσο αφορά τον πρωταθλητισμό. Πρέπει να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει ο κόσμος στη νέα προσπάθεια που πάμε να κάνουμε. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει γεμάτο στάδιο και τι δύναμη δίνει στον ποδοσφαιριστή η εικόνα της γεμάτης κερκίδας. Ήρθα ως αντίπαλος στα Τρίκαλα και ήταν τόσο πολύ μεγάλη η πίεση. Χωρίς υπερβολές σχολιάζαμε το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο και αναφέραμε πως θέλαμε να αγωνιστούμε σε μια ομάδα με τόσο λαό. Είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να τον κρατήσουμε κοντά μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα