Κισκαμπάνης: «Μπορούμε και μακριά από τη Ριζούπολη»

Με τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Ρούβα στη Γέργερη οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να νικούν και εκτός της Ριζούπολης σύμφωνα με τον Φώτη Κισκαμπάνη.

Ο αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι η νίκη βοήθησε τόσο στο βαθμολογικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι:

«Η νίκη επί του Ρούβα εκτός από το βαθμολογικό κομμάτι θα μας βοηθήσει και στο ψυχολογικό τομέα, καθώς είναι διαφορετικό να αποχαιρετάς το 2011 με επιτυχία. Επιπλέον, δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε και μακριά από τη Ριζούπολη. Πλέον, μας

περιμένουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Προοδευτική και Πανηλειακό. Αν νικήσουμε και στα δύο θα βρεθούμε σε πολύ καλό δρόμο. Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στον Απόλλωνα ότι ο προπονητής μας επέλεξε για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Δεν βγήκε στην πορεία αυτός ο στόχος. Για το 2012 θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία».

Στα αγωνιστικά, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή (23/12) και θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες ενόψει των Χριστουγέννων. Η επιστροφή σε αυτές θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα