Πρόκριση για Δόξα με αυτογκόλ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Δόξα Δράμας, η οποία επιβλήθηκε της Καλλιθέας στο Δημοτικό στάδιο «Γρ.Λαμπράκης» με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και απείλησαν στο 14'. Ο Σοϊλέδης βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κατσούλη.

Η επόμενη φάση ανήκε και πάλι στη Δόξα Δράμας. Στο 25' και μετά από σύγχυση στα καρέ του τερματοφύλακα της Καλλιθέας, ο

Κούμπρογλου σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Κατσούλη να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.

Απο εκεί και ύστερα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο μέσα στο γήπεδο αλλά φρόντισαν οι φίλαθλοι να πάρουν την... κατάσταση στα χέρια τους. Με αφορμή ενός φάουλ στον Αραβίδη, έγινε μια... παρεξήγηση στην κερκίδα, παρ'ότι φίλαθλοι της Δόξας δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και των αστυνομικών Αρχών!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Σοϊλέδης απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ στο 51', όμως είχε την ίδια κατάληξη όπως και αυτό του πρώτου 45λέπτου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραβίδης βρέθηκε μόνος του, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής ήταν.. χλιαρό και μπλόκαρε ο Κατσούλης.

Χρειάστηκε να περάσουν 65' για να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία η Καλλιθεά. Τότε ο Ντ'Ακολ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε απέναντι στον Σέρεμετ, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας επενέβη σωτήρια.

Από 'κει και πέρα οι γηπεδούχοι... ξύπνησαν όμως στο 83' η Δόξα έφτασε στο γκολ με... αυτογκόλ του Αρκουδά. Μετά από επέμβαση του Κατσούλη, η μπάλα βρήκε πάνω στο νεαρό αμυντικό και το σκορ έγινε 0-1. Στο 88' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2, όμως ο Κατσούλης έβγαλε σε κόρνερ καταπληκτικό σουτ του Αραβίδη. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Δόξα Δράμας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα