"Ραντεβού στο Μαρτινέγκο"

Με σύνθημα "ραντεβού το Σάββατο στο Μαρτινέγκο" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/12) η Συνέντευξη Τύπου για το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2011, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 15:00GR με τη συμμετοχή του Εργοτέλη, του ΑΟ Καμινίων, του Εθνικού και του Ηρακλή Ηρακλείου.

Στη Συνέντευξη Τύπου, παρέστησαν το Μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Εργοτέλης Μαρίνος Σαμαριτάκης,

ο πρόεδρος του Α.Ο. Καμινίων Γιώργος Σεραφειμίδης, ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Βλατάς, ο προπονητής του Ηρακλή Ηρακλείου Αντώνης Αποστολάκης και ο πρόεδρος του Β«Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή”Β», Παύλος Σημαντηράκης.

Όλοι όσοι πήραν το λόγο απηύθυναν κάλεσμα στους Ηρακλειώτες και όχι μόνο να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Εργοτέλη και τις ομάδες που χρησιμοποιούν ως έδρα το Μαρτινέγκο – τον ΑΟ Καμινίων, τον Εθνικό και τον Ηρακλή Ηρακλείου. Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα δημιουργήσουν μία ομάδα και οι προπονητές τη δική τους και θα αναμετρηθούν σε αναμέτρηση διάρκειας 50 λεπτών.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ και από το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ένα μέρος θα διατεθεί στο Β«Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή”Β» και το υπόλοιπο θα δοθεί σε μορφή δωροεπιταγών από Super Market σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Μαρτινέγκο (απογευματινές ώρες), στη Λέσχη Φίλων Εθνικού (Σακουλιέριδων 27), στο Vita Sport (Κονδυλάκη και Μίνωος), στα γραφεία του Α.Ο. Καμινίων (Ισαύρων 83) και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Χωματάς (Σμυρλίου 17, Καμίνια).

Keywords
Τυχαία Θέματα