«Καθαρός» Carpenter για Κάρντιναλς

O Chris Carpenter πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς κέρδισαν με 1-0 τους Φιλαδέλφεια Φίλις στο πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό της National League.

Μπορεί η ομάδα της Φιλαδέλφειας να κυριάρχησε για όλη την regular season και να μπήκε στα play off με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά την… πάτησε απόψε. Ο παραπάνω pitcher δεν έφυγε από το βουναλάκι και κράτησε τους γηπεδούχους στο «μηδέν» παραχωρώντας μόλις

τρία hits.

Ο ομόλογος του, αλλά αντίπαλος pitcher, Roy Halladay, είχε επτά strikeouts έναντι τριών του Carpenter, αλλά παραχώρησε το μοναδικό run της αναμέτρησης στο πρώτο inning. Αυτό ήταν αρκετό για τους Cards, αφού ο Carpenter δεν είχε σκοπό να καταγράψει κατά του σκορ!

Ο αγώνας, αφού κυριάρχησαν οι pitchers, είχε διάρκεια μόλις 149 λεπτά. Πλέον, η ομάδα του Σάιντ Λούις θα αντιμετωπίσει τους Μιλγουόκι Μπρούερς με μειονέκτημα έδρας για μία θέση στο φετινό World Series. Από την άλλη, οι Φίλις θα παρακολουθήσουν τα υπόλοιπα play off από την… τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα