ΑΕΚ για… πρόκριση

03:20 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη απέναντι στην Oci Lions για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η Ένωση υποδέχεται τους Ολλανδούς το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο του Λαυρίου και επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει εύκολο το έργο της ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (15/10).

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αρκετή δόση αισιοδοξίας πως η ΑΕΚ

θα τα καταφέρει και θα κάνει μια ανάλογη πορεία με αυτή της περασμένης σεζόν. Μάλιστα παίκτες και τεχνικό τιμ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση και έδωσαν όρκο νίκης.

Σε αυτή την προσπάθεια οι μάγκες επιθυμούν να έχουν την στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι παρά την απόσταση είναι σίγουρο πως θα βρεθούν στο Λαύριο και θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αντάξια ενός Ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Αρβανίτης που είδε όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει σύσσωμη την ομάδα για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα