Καλμαζίδης: «Αποκτάμε αυτοπεποίθηση»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο που η ομάδα του καλύπτει τα προβλήματα τραυματισμών εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης και πρόσθεσε: «Αυτό δημιουργεί αυτοπεποίθηση και δίνει δύναμη και πίστη στην ομάδα για τη συνέχεια

των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Σωτήρης Σωτηρίου είπε: «Δε θέλω να μείνω στη δική μου απόδοση. Σήμερα έμαθα ότι θα αγωνιστώ στη θέση του Μάρεκ που είχε ενοχλήσεις και αυτό που θέλω είναι όταν καλούμαι να βοηθήσω την ομάδα να δίνω το 100%. Κρατάμε την καθαρή νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης που ξεκίνησε ως ακραίος και στη συνέχεια έπαιξε ως λίμπερο δήλωσε: «Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει 12 παίκτες. Παίξαμε καλά και πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να πάρουμε την καθαρή νίκη».

Από την πλευρά του Εθνικού, ο Γιάννης Ανδρεάδης, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία: «Σήμερα πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου που ήταν μαχητική σε όλο το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα