Εγκώμια Πανόπουλου για Βαλβέρδε

Χαρούμενος για το σπουδαίο αποτέλεσμα της ομάδας του εμφανίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος, όμως στάθηκε και στη τύχη όπου σήμερα βοήθησε την Ξάνθη.

Ο μεγαλομέτοχος της Ακριτικής ομάδας, αποθέωσε και τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την δουλειά που έχει κάνει στους "ερυθρολεύκους" και τόνισε πως η παρουσία του είναι τιμή

για το ελληνικό ποδόσφαιρο

"Ήταν ένα από τα παιχνίδια που αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, ίσως ένα καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό να ήταν πιο δίκαιο με βάσει τις ευκαιρίες που είχε. Αλλά μια ομάδα σαν την Ξάνθη να καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, τον πιεσμένο Ολυμπιακό που ήθελε πολύ τη νίκη, πρέπει να έχει και την τύχη μαζί της και εμείς την είχαμε.

Εκεί που θέλω να σταθώ είναι σε έναν άνθρωπο που δουλεύει στην Ελλάδα και είναι ο Βαλβέρδε. Για το επίπεδο που έχει σαν άνθρωπος, πέραν του επίπεδου που έχει σαν προπονητής. Νομίζω ότι είναι τιμή για το Ολυμπιακό που έχει τέτοιο προπονητή, είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στην Ελλάδα", υπογράμμισε ο Πανόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα