Κάελεσμα στα σωματεία

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους υπεύθυνους εκπροσώπους των σωματείων, των διαιτητών και των κριτών σε συνάντηση στα γραφεία της ένωσης, την Κυριακή (30/10) στις 11:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., σε μια τελευταία προσπάθεια να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της περιόδου 2011-12 με συμμετοχή επίσημων Διαιτητών-Κριτών και μετά την έγγραφη απάντηση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στις προτάσεις μας, καλεί τους υπεύθυνους (εξουσιοδοτημένους για τη λήψη οριστικών και αμετάκλητων

αποφάσεων) εκπροσώπους των σωματείων καθώς και τους υπεύθυνους των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών, σε μία ακόμη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, την Κυριακή 30/10/11 και ώρα 11.00 π.μ.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων , αφού διαβάσουν την αλληλογραφία ΕΚΑΣΚ/ΣΥΔΚΑΚ,την οποία επισυνάπτουμε, να προσέλθουν έτοιμοι για τη λήψη αποφάσεων.

Επισημαίνεται δε, ότι εφόσον το οικονομικό βάρος πέφτει πλέον στα σωματεία, αυτά πρέπει να αποφασίσουν την Κυριακή (με την αρχή της πλειοψηφίας), αν είναι διατεθειμένα (και εφόσον είναι στις δυνατότητές τους) να δεχτούν όσα αναφέρει ο ΣΥΔΚΑΚ στην απάντησή του, και περιμένοντας πάντα και την απάντηση του ΣΥΚΚΑΚ (η οποία πρέπει να έλθει άμεσα στα γραφεία της Ένωσης.).

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., μετά τις εισηγήσεις των μελών του και την τοποθέτηση των εκπροσώπων Διαιτητών και Κριτών, θα ζητήσει από τους εκπροσώπους των σωματείων να δώσουν πλειοψηφικά την λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα