Καμπάνα 30 αγωνιστικών στον Αρμυριώτη από την ΕΠΣΑ

09:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την εξοντωτική ποινή των 30 αγωνιστικών αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα επέβαλλε η ΕΠΣΑ, στον ποδοσφαιριστή της Αρμενικής, Αρμυριώτη Π., καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ, λόγω παράβασης του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

H πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ, αποφάσισε να επιβάλει στον 37χρονο ποδοσφαιριστή αυτήν την ιδιαιτέρως αυστηρή ποινή, με αφορμή το

επεισόδιο που προκάλεσε ο ίδιος, μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα της Αρμενικής με τον Αίμο Πετρούπολης που έγινε στις 22 Φεβρουαρίου, εισβάλλοντας στα γραφεία των διαιτητών, προβαίνοντας σε υλικές ζημιές.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Αρμενικής υποστηρίζουν πως ο Αρμυριώτης δεν βιαοπράγησε εναντίον των διαιτητών και πως προέβη σε αυτή την ενέργεια, όντας οργισμένος, από καταφανέστατο λάθος του δεύτερου βοηθού της αναμέτρησης.

Με αποκλεισμό 7 αγωνιστικών και πρόστιμο 70 ευρώ τιμωρήθηκε ο Βεληβασάκης του Κρόνου Αιγάλεω, στον Φίπε Κ. του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων, επιβλήθηκε ποινή 6 αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 60 ευρώ και στον Μπάλα Ν. του Απόλλωνα Περιστερίου 2 αγωνιστικές.
Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική:
Χατσικιάν Α. (Αρμενική), Πασχαλίδης Α. (Άγιος Ιερόθεος), Γραμματικόπουλος Α. (Αττικός), Γιαννακόπουλος Α. (Ήφαιστος), Ντιόπ (Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων).

Keywords
Τυχαία Θέματα