Ίβκοβιτς: «Θέλουμε κι άλλη δουλειά»

Ανήσυχος για το γεγονός πως δεν θα ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όπως τόνισε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε αρχικά: «Σήμερα έπαιξαν δυο παραδοσιακές ομάδες με πολλούς καινούργιους παίκτες. Αυτό φάνηκε από την αρχή. Εγώ μπορώ να πω για την ομάδα μου που έχουμε πολλά νέα παιδιά και που η κλήρωση μας έφερε δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα, είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σωστά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο με χαμηλά ποσοστά στα

σουτ. Δείξαμε ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ, αλλά ακόμα θέλουμε κι άλλη δουλειά. Είμαι ανήσυχος που δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα γιατί την επόμενη Παρασκευή παίζουμε στο Μπιλμπάο κι από σήμερα πρέπει να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για να κρατήσει η ομάδα το ρυθμό της».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλη η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση κι αυτό γίνεται και στο μπάσκετ. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να προτείνω. Σίγουρα όμως είμαι ανήσυχος γιατί τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν υπήρχε σύμβαση με την τηλεόραση και δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Εμείς φύγαμε από την Αθήνα για να μείνουμε Θεσσαλονίκη ως το Σάββατο και τώρα γυρίζουμε πίσω. Όλο το πρόγραμμά μας αλλάζει. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες αλλά να ξέρετε ότι η κατάσταση δεν είναι δύσκολη μόνο στην Ελλάδα».


Keywords
Τυχαία Θέματα