«Η Μπολόνια τσεκάρει τον Καραγκούνη»

Ενδιαφέρον της Μπολόνια για την απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα newnotizie.it.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μέσος του Ατρομήτου έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν πολλές ομάδες του Καμπιονάτι, κάτι όχι τυχαίο, καθώς ο εκπρόσωπός του έχει πολύ καλό δίκτυο στην Ιταλία.

Η μόνη επίσημη προσέγγιση, βέβαια, έγινε το καλοκαίρι του 2010. Τότε η Τζένοα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο ύψους 700.000 ευρώ, ωστόσο οι Περιστεριώτες απάντησαν αρνητικά, θεωρώντας ότι ο

Καραγκούνης μπορεί να χτυπήσει ακόμα καλύτερη τιμή.

Στην αμέσως προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι ο Ατρόμητος θα έχει επίσημη πρόταση από την Τσεζένα, κάτι που όμως δεν έγινε πραγματικότητα.

Η ιταλική ιστοσελίδα newnotizie.it έφερε και τρίτο σύλλογο της Serie A στο προσκήνιο. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται σε σημερινό της δημοσίευμα, η Μπολόνια παρακολουθεί στενά τον ακραίο χαφ των Κυανόλευκων και δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Γενάρη να κάνει την κίνησή της ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Από τον Ατρόμητο δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι είναι θετικοί να ακούσουν προσφορές, έχουν όμως τονίσει κατ' επανάληψη ότι δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν έναν ποδοσφαιριστή στου οποίου την εξέλιξη ποντάρουν πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα