Για να γίνεις Πόρτο, θέλεις Πορτο-φόλι

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Τελικά αποφύγαμε το πατατρακ-άτζε με τη Γεωργία και πάμε Γιούρο.

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα (δέντρου) νεκροθάφτη. Εξάλλου, που να βρούμε τόσα λεφτά για την κηδεία;

Για 80 περίπου λεπτά η Εθνική ομάδα ήταν η αγαπημένη όχι όλων των Ελλήνων, αλλά η αγαπημένη του… Άγιου Βασίλη, αφού η… καμινάδα πήγαινε σύννεφο.

Άσχετο: Η λέξη γιουρούσι έχει κοινή ρίζα με το Γιούρο;

Σε ένα κοντινό πλάνο του Κετσπάγια εντωμεταξύ, συνειδητοποίησα ό, τι δεν ήταν το παιχνίδι της Εθνικής μας που ήταν τόσο εκτυφλωτικό, αλλά η καράφλα του!

Γλυκέ

μου καράφλα για σένα φτάνω στα άκρα. Και μέχρι το 80 για να σκοράρω.

Ανακοίνωση: Παρακαλείται η ψυχή μας να επιστρέψει από την Κούλουρη. Θα την χρειαστεί η Τρόικα για να μας την βγάλει τελείως.

Και τι έκαναν οι διεθνείς μας; Απλά αυτό που είπε ο Βενιζέλος. Γύρισαν στο 2004. Και δεν έχω καμία αντίρρηση να γυρίσουμε στο 2004, αλλά μπαρδόν κύριοι, τότε η αμόλυβδη κόστιζε 0, 80!

Άμα λάχει και Ολυμπιάδα ξανακάνουμε. Τα έργα έτσι κι αλλιώς σκουριάζουν και ρημάζουν. Απλά αυτήν τη φορά να βάλουμε… βοηθητικές ρόδες στα μηχανάκια των Ολυμπιονικών μας για παν ενδεχόμενο!

Αν είναι μάλιστα να ξαναπάρει τη Γιουροβίζιον αυτό το υπέροχο πλάσμα η Παπαρίζου, χαλάλι η επιστροφή στο παρελθόν.

Μια και το’ φερε η κουβέντα δεν πρέπει να υπάρχει πιο …εκφοβιστικό επίθετο για ένα άντρα που θέλει να αποφύγει το γάμο. Παπαρίζου: Έχει μέσα και… παπά και… ρύζι.

Εξάλλου, ξέρετε πως μπορείς να τρομοκρατήσεις έναν εργένη άντρα: Κρύβεσαι πίσω του και αρχίζεις να του ρίχνεις ρύζια!

Πάμε σε έναν άλλον… γάμο. Αυτόν του Παναθηναϊκού με τον πρίγκιπα. Είδαμε και τις φωτογραφίες του Τσάκα μαζί του και κάποιοι λύσσαξαν ότι εί ναι μοντάζ. Να το χέρι δεν ακουμπάει, να ο καναπές είναι στραβός, να ο πρίγκιπας γέρνει, να το φως είναι κάπως ισχνό!

Το μόνο που δεν διαβάσαμε είναι ότι το σώμα του Πρίγκιπα είναι κέρινο ομοίωμα για να πηγαίνουν δίπλα του και να βγαίνουν οι τουρίστες αναμνηστικές φωτό. Μη σας πω ότι και το σώμα του Τσάκα είναι και αυτό φωτογραφία και απλά βάζεις το κεφάλι σου μέσα στην τρύπα.

Ο ρατσισμός εντωμεταξύ που βιώνει ο Τσάκας λόγω της εμφάνισής του, καθότι δεν τον λες και Κούρο, είναι πρωτοφανής. Τόσα πολλά σχόλια για κιλά ανθρώπου, είχα να ακούσω από αθλητικογράφους από τότε που αυτός ο Ρεπρασαντρατανά είχε έρθει στην ΑΕΚ και επειδή είχε δύο κοιλιές και τρία προγούλια τον έβαλαν οι άνθρωποι της ομάδας στο… ψυγείο. Σε λάθος μέρος τον έβαλαν για να αδυνατήσει!

Θυμάμαι επίσης φοβερά σχόλια για τα κιλά του Φράνκ Στράντλι που ήταν τόσο χοντρός που πηδούσε και φράκαρε στον αέρα. Και για να φορέσει τη ζώνη του χρησιμοποιούσε μπούμερανγκ!

Άσε ο Κόκε, που όσο έπαιζε δεν μπορούσε κανένας άλλος επιθετικός να βγει από τη σκιά του Σέρχιο. Τόσο μεγάλη σκιά, έπρεπε να περπατάει ώρες για να βγει από αυτή.

Με τον Κόκε προέκυψε και άλλο θέμα και τα πήραν οι οπαδοί του Άρη. Φωτογραφήθηκε μαζί με Μπράβο, (όχι της ν

Keywords
Τυχαία Θέματα