Ήττα για Ιντεπεντιέντε στο Σαν Χουάν

Δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Clausura η Ιντεπετιέντε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Σαν Μάρτιν ντε Σαν Χουάν.

Το μοναδικό γκολ της σαββατιάτικης (ξημερώματα 12/02) αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Γκαστόν Καπράρι στο 61ο λεπτό. Στο 90ό λεπτό, ο Ματίας Ντε Φεντερίκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και... τελείωσε τις ελπίδες των φιλοξενουμένων.

Πάντως το 1-0 δεν συμβαδίζει με την εικόνα της αναμέτρησης, αφού στην χειρότερη των περιπτώσεων, η Ιντεπετιέντε θα έπρεπε να είχε πάρει

τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά, όμως, το γκολ του Καπράρι έβαλε την Σαν Μάρτιν στο πρωτάθλημα με το... δεξί.

Στον έναν βαθμό έμεινε η Μπελγκράνο ύστερα από την «λευκή» ισοπαλία της με την Ολ Μπόις, σε άλλο σαββατιάτικο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Clausura. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν μεν, αλλά οι Ολ Μπόις αποτέλεσαν την ομάδα που πέτυχε τον στόχο της φεύγοντας με το 0-0 από την Κόρντομπα.

Τέλος, η Εστουντιάντες ντε Λα Πλάτα παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στην Νιούελς Οντλ Μπόις. Συγκεκριμένα, ο Μάουρο Μπορέλι άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με πέναλτι, ενώ ο Μαξιμιλιάνο Ουρούτι ισοφάρισε στο 48ο «πληγώνοντας» την ομάδα του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα