Ηλιούπολη-Τράχωνες 1-0

Την έκπληξη έκανε η Ηλιούπολη, καθώς σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι με τρεις αποβολές, κέρδισε τους Τράχωνες με 1-0.

Τρεις αποβολές, ένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ είχε το παιχνίδι της Ηλιούπολης με τους Τράχωνες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 25' ο Γανώλης σκόραρε για την ομάδα της Ηλιούπολης, όμως ο διαιτητής Αστέρης ακύρωσε το γκολ αφού ο σκόρερ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκουνέλας

βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραβατά, ο Δρακοντίδης τον ανέτρεψε, είδε την κόκκινη κάρτα και ο Σηφάκης ευστόχησε στην εσατη των ποινών, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Από 'κει και πέρα το παιχνίδι θύμιζε πιο πολύ κάποιο... δυναμικό άθλημα, παρά ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 35' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντεντόπουλος για τους Τράχωνες, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Μάκος για τους γηπεδούχους στο 44', επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με την Ηλιούπολη να φτάνει τους 10 βαθμούς και τους Τράχωνες να παραμένουν στους 38.

Ηλιούπολη (Παύλος Κυριακουλέας): Σηφάκης, Κουκιάς, Μάκος, Ηλίου, Καρακατσάνης, Καρποντίνης, Εστυλιανίδης (55' Ζουμπουνέλης), Γανώλης, Γκουνέλας (75' Δικαιόπουλος), Γεμιστός (80' Μπράχος), Χαρατσάρης.

Τράχωνες (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Δρακοντίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Παπαναγόπουλος (72' Βασίλι), Χουστουλάκης, Χριστόπουλος (55' Ρίζος).

Keywords
Τυχαία Θέματα