Η Κάμερον Ντίαζ μεγάλωσε βλέποντας Μπένι Χιλ! (photos+video)

Η σέξι Καλιφορνέζα φωτογραφήθηκε για το βρετανικό Harper's Bazaar και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους λατρεύει τους Άγγλους…

Με κορμί που θα το ζήλευαν πολλά διάσημες σταρ της πασαρέλας, η 39χρονη Κάμερον Ντίαζ ποζάρει στον φακό του Τόνι Μούρνο και κυριολεκτικά λάμπει κάτω από τα ανάλαφρα λευκά της ρούχα.

Η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια καλωσορίζει το καλοκαιράκι με μια σέξι φωτογράφιση στο διάσημο γυναικείο περιοδικό και αποκαλύπτει πως

από μικρή λάτρευε τους Βρετανούς για την κομψότητά τους, τους καλούς της τρόπους αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ τους.

«Λατρεύω το Λονδίνο. Λατρεύω τους Βρετανούς! Τους έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο παππούς μου έβλεπε συνέχεια Μπένι Χικ κι εγώ μεγάλωσα γελώντας με τα σόου του», δηλώνει στο περιοδικό η εντυπωσιακή Καλιφορνέζα η οποία ανυπομονεί για την επιτυχία της νέας της ταινίας, «What To Expect When You're Expecting» όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Λίγες μέρες νωρίτερα, για την υπέροχη Κάμερον μίλησε ο πρώην σύντροφός της, διάσημος πρωταθλητής του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο η σταρ είχε 18 μήνες δεσμό: «Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω για τις σχέσεις μου αλλά αυτό που μπορώ να σας πω για την Κάμερον Ντίαζ είναι πως τη θεωρώ τον πιο σπουδαίο άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι απλώς ένα υπέροχο φως».

Δείτε το βίντεο με παλιότερη φωτογράφιση της Κάμερον Ντίαζ για την Vogue για να πάρετε μια γεύση από το… υπέροχο φως που λέει ο Ροντρίγκεζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα