Συνέντευξη Ντέμη στον «Εθνικό Κήρυκα»

15:12 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη στην Νέα Υόρκη τα τελευταία 24ωρα, έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στους ΑΕΚτζήδες της περιοχής οι οποίοι και τον βράβευσαν για την προσφορά του στον σύλλογο σε εκδήλωση του club των Ενωσιτών της Νέας Υόρκης. Η παρουσία του εκεί προσέλκυσε και το ενδιαφέρον όλων αφού αγωνιούν για το μέλλον της ΑΕΚ και συνεχώς

τον ρωτούσαν, βάσει του ότι ο Ντέμης είναι ο μόνος που ασχολείται να σώσει την ομάδα και κάνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα, ο Ντέμης δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ για να αποκαλύψει τα σχέδια του για την ΑΕΚ τόσο στους Έλληνες ομογενείς, όσο και στους δημοσιογράφους που παρέστησαν. Ωστόσο, παρέμεινε πιστός στον δρόμο της απόλυτης μυστικοπάθειας και τόνιζε ότι όταν τελειώσουν όλα θα βγει να μιλήσει ο ίδιος στον κόσμο της ΑΕΚ για όλα.

Πάντως, ο Νικολαΐδης μίλησε στην εφημερίδα των ομογενών «Εθνικός Κήρυκας» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Νέα Υόρκη και τα συναισθήματα του. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά απόψε. Έχω ξανάρθει εδώ και άλλες δύο φορές. Συνομιλούσαμε να το κάνουμε προ δύο τριών ετών, το αποφασίσαμε τον Σεπτέμβριο και χαίρομαι που είμαι εδώ γιατί ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ έχει μια ιστορία. Εδώ απόψε είμαι ως πρώην ποδοσφαιριστής. Βλέπω πολύ κόσμο και αισθάνομαι πολύ καλά. Οι ομογενείς είναι μακριά από τα γεγονότα και η αγάπη τους είναι πιο αγνή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης στον «Ε.Κ.».

Κατά τη διάρκεια του δείπνου της εκδήλωσης του club Νέας Υόρκης τιμήθηκαν ο Ντέμης Νικολαΐδης για την πολυετή προσφορά του στην ΑΕΚ, ο Ηλίας Μακρινός, πρώην πρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ο Χρήστος Φωτίου για την πολυετή προσφορά τους στο Σύνδεσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα