«Στον αέρα» Μπάγερν Μονάχου – Ρόμπεν λόγω… Ριμπερί

Ο τσακωμός που είχαν Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί -στο ημίχρονο του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης- ίσως οδηγήσει τελικά τον πρώτο στο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι!

Ο πρόεδρος των Βαυαρών Ούλι Χένες επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Ρόμπεν για ένα νέο συμβόλαιο έχουν «παγώσει» ενώ και ο Ολλανδός μέσος παραδέχτηκε ότι κάποια γεγονότα τελευταία τον έχουν οδηγήσει στο να σκέφτεται διαφορετικά το μέλλον του στην Μπάγερν.

«Ο Φρανκ ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε. Όλα αυτά είναι πράγματα που δεν είναι ευχάριστα και όμορφα, συνεπώς πρέπει να σκεφτώ

πολύ καλά και το παραμικρό. Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Υπήρξαν πολλά γεγονότα τελευταία. Έχω αρκετές επιλογές. Είναι κάτι φυσιολογικό όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα και ο κόσμος ξέρει τι είμαι ικανός να κάνω», δήλωσε ο Ρόμπεν στο περιοδικό «Kicker».

Υποτίθεται, πάντως, ότι ο 28χρονος άσος είχε συμφιλιωθεί με τον Ριμπερί, μετά την κίνηση του Γάλλου μέσου να πάει στον πάγκο των τετράκις πρωταθλητών Ευρώπης στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης και να του δώσει το χέρι του.

Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι ο Ρόμπεν βρίσκει όλο και λιγότερο ελκυστικό το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Μόναχο, παρότι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας. Κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του πρόεδρου της Μπάγερν, Ούλι Χένες…

«Δεν ξέρω πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το μόνο που ξέρω είναι πως ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει και ότι τώρα όλα έχουν αναβληθεί», παραδέχτηκε ο «ισχυρός άνδρας» της φιναλίστ του φετινού Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα