Η Αλιόνα Βιλάνι χαλαρώνει στον ήλιο πριν αρχίσει… τις σβούρες! (photos+video)

15:53 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στην παραλία του Μαϊάμι έκανε την ηλιοθεραπεία της η διάσημη χορεύτρια λίγες μέρες πριν ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις για το επόμενο Strictly Come Dancing.

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι η 28χρονη Αλιόνα Βιλάνι όπου πέρασε πολλές ώρες έκθεσης στο ήλιο σε μια προσπάθεια να τονώσει το μαύρισμά της.

Γνωρίζοντας ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού η διάσημη χορεύτρια του τηλεοπτικού τάλεντ σόου του BBC, Strictly Come Dancing,

δεν τόλμησε να βγάλει το μπικίνι της και κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες. Αν και πολύ θα το ήθελε όπως έγραψε στο twitter της.

Παρότι μάλιστα βαριόταν πολύ, ανέβηκε στη σανίδα κι έκανε μερικές ώρες… κουπί προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα καθώς σύντομα θα ξεκινήσει πρόβες για το επόμενο σόου (από Σεπτέμβριο).

Η εντυπωσιακή χορεύτρια από το Καζακστάν θα περάσει και από το Λος Αντζελες όπου θα μείνει μερικούς μήνες δίνοντας μαθήματα χορού και κάνοντας γκεστ εμφανίσεις στο Dancing with the Stars του Χόλυγουντ.

Δείτε ένα βίντεο από παλιότερη εμφάνιση της σέξι Αλιόνα Βιλάνι στην πίστα χορού του Strictly Come Dancing και… ρίξτε μια ματιά στη τραγουδίστρια που κάνει φωνητικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα