Αλλάζει φανέλα ο Γιαν Ρέζεκ;

15:53 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σε σημερινές (9/05) ραδιοφωνικές του δηλώσεις δεν έκρυψε να αναφέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του Γιαν Ρέζεκ.

Η Ανόρθωση σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητικού της ηγέτη έκανε μια κρούση στην Βικτόρια όπως κατέβει η ρήτρα για απόκτηση του παίκτη που ανέρχεται στις 350 χιλιάδες ευρώ κάτι που δεν αναμένεται να γίνει αποδεχτό από την Τσέχικη ομάδα.

Παρόλο που η Ανόρθωση θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό από την συμμετοχή του παίκτη

στο προσεχές Euro με την εθνική ομάδα της χώρας του αυτό δεν είναι αρκετό και φαίνεται ότι ο Ρέζεκ είναι πολύ πιθανό να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο παίκτης με προηγούμενες δηλώσεις του είχε αναφέρει την ανησυχία του ότι η Ανόρθωση δεν του είχε κάνει ακόμα πρόταση παραμονής και μάλιστα είχε δηλώσει ότι τον θέλουν άλλες Κυπριακές ομάδες που είναι έτοιμες να πληρώσουν την ρήτρα των 350 χιλιάδων ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ρέζεκ δύσκολα μένει στην κυρία και είναι πιθανό να τον δούμε με άλλη φανέλα στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Δυσκολίες υπάρχουν και στην περίπτωση του Γιώργου Μακρή που το συμβόλαιο που του πρότεινε η διοίκηση δεν τον άφησε ικανοποιημένο και δύσκολα θα συνεχίσει και αυτός που όντως είχε πολύ καλή παρουσία και ο οποίος πάντως διατηρεί συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Ακόμα στον Σκπρόκελ θα του γίνει πρόταση για μείωση απολαβών και ενδεχομένως είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Και οι τρεις αυτές περιπτώσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι αποχωρήσεις παικτών θα είναι πολλές και αυξάνει την πιθανότητα όπως οι μεταγραφές θα είναι όντως σε διψήφιο αριθμό.

Πηγή: 24sports.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα