Γρηγορίου: «Ζητάμε συγγνώμη…»

Πικραμένος από την αποτυχία εισόδου στα play off ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου.

Έπειτα από τη νίκη (1-0) απέναντι στη Βέροια, αλλά την αποτυχία εισόδου στα play off ο τεχνικός των «λιονταριών», τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Βέροια για το ότι κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της ανόδου στην Super League.

Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από τις Σέρρες. Εμείς σήμερα ήμασταν εν μέρει τυχεροί που κερδίσαμε αφού οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον αγώνα με τον ρυθμό τους. Πιστεύω ότι η Βέροια είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Για μας δυστυχώς τα πράγματα από την αρχή ήταν πολύ δύσκολα αφού η είσοδός μας στα μπαράζ δεν εξαρτιόταν από μας. Δεν τα καταφέραμε για έναν βαθμό που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει σε πολλά παιχνίδια. πατά το γεγονός ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Χάθηκε μια χρονιά για μια ομάδα που η θέση της είναι στην Super League. Κοιτώντας το ένα λάθος έρχεται το επόμενο. Φέτος το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά και πήγε πολύ πίσω ο προγραμματισμός και ενδεχομένως ένα μεγάλο μέρος των όσων έγιναν οφείλεται σε αυτό. Τώρα πρέπει να ξεκινήσει νωρίς».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές ανέφερε: «Ναι θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα. Θα ξεκινήσουμε πάνω σε νέα βάση. Θα πρέπει να σκεφτούμε με ηρεμία. Δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές, θα κρατήσουμε το βασικό κορμό όμως θα έρθουν παίκτες που κατά την γνώμη μας θα βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα δώσουμε βάρος στα νέα παιδιά τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Σάκη Αναστασιάδη και στα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο».

Και συμπλήρωσε: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Όπως νιώθουμε εμείς, νιώθουν και αυτοί. Υποσχόμαστε ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και θα είμαστε εμείς στην θέση της Βέροιας».

Keywords
Τυχαία Θέματα