Στο μικροσκόπιο ο Φερνάντες

Οδεύει προς την ολοκλήρωση του σταδίου της διερευνητικής διαδικασίας αναζήτησης του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σύντομα αναμένεται να λάβει και τις τελικές του αποφάσεις για τον άνθρωπο στον οποίο θα παραδόσει τα "κλειδιά" των αποδυτηρίων των ερυθρολεύκων.

Είναι ξεκάθαρη -άλλωστε- η διάθεση του ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ελλάδας

και πρόσφατα είχε εκφραστεί και δημοσίως από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαππά, για το προφίλ του νέου προπονητή που θέλει να φέρει στο λιμάνι.

Εναν άνθρωπο που θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα αποτελέσει το διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλα τα επίπεδα.

Το Onsports έφερε το πρωί στη δημοσιότητα το όνομα του Βίκτορ Φερνάντες, του Ισπανού τεχνικού που έχει προταθεί στους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του είναι σήμερα αυτή που εξετάζεται πιο προσεκτικά από τις υπόλοιπες, καθώς το βιογραφικό και η όλη παρουσία του οδηγούν σε βήματα προσέγγισης των δύο πλευρών.

Και δεν αποκλείεται σύντομα να τις οδηγήσουν στο τελικό στάδιο μιας διαπραγμάτευσης με στόχο τη σύναψη συμφωνίας για την πρόσληψη του Φερνάντες στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα