Παρουσία Θανάση Γιαννακόπουλου η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με το Θανάση Γιαννακόπουλο παρόντα διεξήχθη η σημερινή (23/05), τελευταία πριν από το δεύτερο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε για ακόμα μία φορά φέτος κοντά στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επαναλαμβάνοντάς τους την πίστη του στις δυνατότητές τους. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την

προετοιμασία τους για τη δεύτερη αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, που θα διεξαχθεί αύριο (24/05, 19.00) στο ΟΑΚΑ, χωρίς να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και με διάχυτη την αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και την ισοφάριση της τελικής σειράς του ελληνικού πρωταθλήματος σε 1-1.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους, άλλωστε, αλλά και παίζοντας σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους και βάσει του πλάνου που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης στην προσπάθειά τους για τη διατήρηση των κεκτημένων στο ελληνικό πρωτάθλημα και το δέκατο διαδοχικό τίτλο τους στην Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα