Δύσκολα με Ατρόμητο ο Κοντοές

Ο Γιάννης Κοντοές δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Αύριο (12/5) κρίνονται οι συμμετοχές των Κωνσταντόπουλου και Καφέ.

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο που αναμένεται να κρίνει πολλά για το μέλλον των «κιτρινόμαυρων» στα play-off καθώς με νίκη γίνεται το φαβορί για την πρωτιά.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει τέσσερα… ερωτηματικά για την αναμέτρηση με τον Γιάννη Κοντοέ να έχει

λίγες ελπίδες για να αγωνιστεί. Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία αναμέτρηση και οι πόνοι του στον δεικάφλο δεν έχουν υποχωρήσει. Έτσι η αμυντική τετράδα, αναμένεται να αποτελείται από τους τέσσερις που τελείωσαν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τους Γεωργέα, Μανωλά, Μπουγαΐδη και Καράμπελα.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για ένα 20λεπτο αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση. Σχετικά με το πρόβλημα του Παντελή Καφέ, είναι ίσως το πιο… μικρό καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουν.

Στο κέντρο, αναμένονται οι Γρηγόρης Μάκος, Φάμπιαν Βάργκας (εφόσον κριθεί ανέτοιμος ο Καφές) με τον Χοσέ Κάρλος να έχει προβάδισμα να βρεθεί μπροστά τους μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε.

Στην επίθεση τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα. Ο Λυμπερόπουλος θα είναι σίγουρα στην κορυφή με τον Λεονάρντο να καλύπτει το ένα άκρο. Από εκεί και πέρα, ο Κλωναρίδης αναμένεται να αγωνιστεί βασικός, εκτός και αν προτιμηθεί ένας εκ των Λαγού ή Εγγλέζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα