Για… πρωινό η Ρεάλ, 5-1 την Οσασούνα

Εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από το «Ρέινο ντε Ναβάρα» διαλύοντας 5-1 την Οσασούνα.

Ως… κακή παρένθεση μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα όπου η Ρεάλ Μαδρίτης, υπέπεσε σε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Από τότε, η «βασίλισσα» έχει αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε κρίση, καθώς πρώτα ήρθε η νίκη με 5-1 απέναντι στην Εσπανιόλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το βράδυ του Σαββάτου, η επικράτησε με το ίδιο σκορ απέναντι στην Οσασούνα στο

«Ρέινο ντε Ναβάρα».

Ο Μπενζεμά στο 7’ με γκολ α λα Φαν Μπάστεν, άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 37΄με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι, στην επανάληψη, μπήκαν πολύ δυνατά και στο 48’ με τέρμα του Νίνο μείωσαν σε 3-1. Ωστόσο από εκεί και πέρα, ήρθαν ακόμα δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους με τους Ρονάλντο (70’) και Ιγκουαΐν (77’) να φτάνουν τα δύο γκολ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Λαμά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό. Η πρώτη για φάουλ που έκανε και η δεύτερη για τη διαμαρτυρία του για την απόφαση του διαιτητή.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεζ, Ροβέρσιο (82΄Εσέντε), Σέρχιο, Μιγκέλ Φλάνιο, Νταμιά, Πουνιάλ, Νεκουνάμ, Σεγιούδο (66’ Λαμά), Ραούλ Γκαρσία, Λόε (46’ Λέκιτς), Νίνο.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ραούλ Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Γκρανέρο, Μπενζεμά (84’ Βαράν), Οζίλ (81΄Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (79’ Κοεντράο).

Keywords
Τυχαία Θέματα