Κουτσάκης: «Θα κοιτάμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Ο Βαγγέλης Κουτσάκης λίγο μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία τόνισε πως η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν αρκετά καλή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής «βλέποντας» το παιχνίδι της Τετάρτης (04/04) με τα Σκόπια είπε πως περιμένει την πρώτη νίκη της Εθνικής καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τους στόχους της Εθνικής.

Για την εικόνα του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Νομίζω πως είχαμε

ένα πολύ καλό... πρόσωπο. Παίξαμε δυνατά απέναντι σε μια καλή ομάδα, όμως, στα τελευταία 20 λεπτά η απόδοσή μας έπεσε λόγω της έλλειψης προπονήσεων».

Για τους στόχους της Εθνικής ο Βαγγέλης Κουτσάκης τόνισε: «Στόχος μας είναι από του χρόνου κιόλας να γίνουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα και να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια κάθε μας αντίπαλο».

Για το αν είναι στόχος της Εθνικής η πρόκριση σε μια τελική φάση από την επόμενη διοργάνωση συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε κοντινό χρονικό διάστημα. Μετά από τρία χρόνια ίσως. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλό ρυθμό προπονήσεων, ειδικά αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό και με τα κλιμάκια, και πιστεύω πως το μέλλον μας ανήκει».

Τέλος, για το παιχνίδι με τα Σκόπια και για το αν είναι στόχος η πρώτη νίκη της Εθνικής : «Το θεωρώ δεδομένο πως την Τετάρτη θα έρθει η πρώτη μας νίκη. Ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, τα κορίτσια θέλουν πολύ να πάρουν αυτή τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα