«Φουντώνει» η «μάχη» στην «ουρά» του νοτίου ομίλου

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε ό, τι έχει να κάνει με τη «μάχη» της παραμονής στην Football League 2 περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική του νοτίου ομίλου.

Για ορισμένες ομάδες μπορεί η 13η αγωνιστική να αποδειχθεί γρουσούζικη, για άλλες όχι. Όπως και να έχει, όσο θα… κυλά ο δεύτερος γύρος στο νότιο όμιλο τόσο θα… φουντώνει η «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και για την άνοδο στην Football League.

Σε

ένα από τα πιο κρίσιμα ματς, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον ΑΟΧ, με το σύλλογο του Ζωγράφου να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού στο μυαλό του δεν έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Η χανιώτικη ομάδα θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας Μαγούλας «δοκιμάζεται» στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα κυνηγήσει τους βαθμούς που θα τον «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι νησιώτες δίνουν το δεύτερο σερί τους εντός έδρας παιχνίδι και στοχεύουν να «ρεφάρουν» την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή τον ΑΟ Γλυφάδας, με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το τρίποντο που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη, η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και play off.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή, ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει την Καλαμάτα στην έδρα του, τη Ριζούπολη, και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει την πρωτιά στον όμιλο! Απεναντίας, ο σύλλογος της Μεσσηνίας δεν σκοπεύει να πετάξει… λευκή πετσέτα, μια και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός Γιώργος Μπένος «εκεί μας περιμένει μεγάλη μάχη σε γήπεδο πραγματικό αεροδρόμιο και κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που τα έχει όλα. Όμως είμαστε Καλαμάτα, Μαύρη Θύελλα και θα τα καταφέρουμε…».

Τέλος, ο δεύτερος Πανηλειακός υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ρούβα. Για τους Πυργιώτες αποτελεί μονόδρομο η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα της Γέργερης, στο μεταξύ, αγνοεί την ήττα από τις 8 Ιανουαρίου κόντρα στη Ζάκυνθο και θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών, που την έχουν φέρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ρεπό έχει η Προοδευτική, που σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναργειακό στον Κορυδαλλό ήρθε ισόπαλη 0-0.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2 έχει ως εξής:

Δημοτικό Πύργου: Πανηλειακός- Ρούβας: 15.00
Δημοτικό Ζωγράφου: Ηλυσιακός- ΑΟΧ: 15.00
Δημοτικό Αγίας Παρασκευής: ΠΑΟ Ρουφ- ΑΟ Γλυφάδας: 15.00
Γήπεδο Ριζούπολης: Απόλλων Σμύρνης- Καλαμάτα: 15.00
Δημοτικό Μαχαιράδου: Ζάκυνθος- Αστέρας Μαγούλας: 15.00
Ρεπό: Προοδευτική

Keywords
Τυχαία Θέματα