«Ξέσπασμα» των Κινγκς

Με τρία γκολ στο τρίτο 20λεπτο, οι Λος Άντζελες Κινγκς κατέβαλαν με 4-2 τους Νάσβιλ Πρέντατορς.

Σε διάστημα οκτώ λεπτών, ο Pekka Rinne νικήθηκε τρεις φορές. Έτσι το 1-1 μετατράπηκε σε 4-1 και η καταγραφή της 40ής νίκης του τερματοφύλακα των «πρεντς» στο φετινό πρωτάθλημα πήρε... αναβολή. Οι Dustin Penner, Dwight King και Kyle Clifford ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο συγκεκριμένο

χρονικό διάστημα.

Ακόμα, ο Anze Kopitar είχε ανοίξει το σκορ στην πρώτη περίοδο, ενώ ο Trevor Lewis μοίρασε δύο ασίστ. Για τα «αρπακτικά» ισοφάρισε σε 1-1 ο Martin Erat στο δεύτερο 20λεπτο και μείωσε σε 4-2 ο Mike Fisher, 2:42 πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Μόλις 19 αποκρούσεις χρειάστηκε ο Jonathan Bernier στο δωδέκατο του παιχνίδι σαν βασικός. Από την άλλη, ο Rinne ολοκλήρωσε το ματς με 23.

Πλέον οι «βασιλιάδες» έχουν 82 βαθμούς και ισοβαθμούν με τους Σαν Χοσέ Σαρκς στην όγδοη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, αλλά με έναν αγώνα παραπάνω από τους «καρχαρίες». Την ίδια ώρα πλησίασαν τους Ντάλας Σταρς και την πρώτη θέση της Pacific στον έναν βαθμό.

Αντίθετα, οι Πρέντατορς έμειναν στους ενενήντα βαθμούς και στην πέμπτη θέση της Δύσης. Ύστερα από την ολοκλήρωση των αποψινών (ξημερώματα 18/03) αγώνων απέχουν δύο από τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς και δέκα από τους Σέιντ Λούις Μπλους στην «κούρσα» της Central. Ταυτόχρονα, οι Σικάγο Μπλάκχοκς ακολουθούν με 86 στην έκτη θέση της Δύσης και στην τέταρτη της Central.

Keywords
Τυχαία Θέματα