Φερέιρα: «Πρώτοι με κουράγιο και καρδιά»

Στο γεγονός ότι αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός έκανε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν απέδωσε τη νίκη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αναφέροντας και τα στοιχεία που θα κρίνουν την πρωτιά.

«Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με νίκες. Οι παίκτες όμως είναι κατάκοποι. Και υπάρχουν τραυματισμοί που μας υποχρεώνουν να μην χρησιμοποιήσουμε

κάποιους παίκτες μέχρι το τέλος. Και δεν ξέρω και τι συμβαίνει με τους αντιπάλους μας.

Εμείς περάσαμε από μια διαδικασία περίπλοκη, όπου στους πρώτους αγώνες δεν μας βγήκαν καλά κάποια πράγματα. Θα επαναλάβω όμως πως πάντα ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα από τους αντιπάλους. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες, τις μετατρέψαμε σε γκολ και κερδίσαμε.

Κι αν και η ομάδα είναι κουρασμένη και ίσως έχει λίγες δυνατότητες πνευματικής διαύγειας πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Θα κερδίσει αυτός που έχει περισσότερη αντοχή, περισσότερο κουράγιο και περισσότερη καρδιά. Ελπίζω πως θα είμαστε εμείς».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Μπορώ να σχολιάσω ότι όπως το είδα υπήρχε αμφιβολία. Εμείς στο παρελθόν είχαμε παραπονα για σαφή πέναλτι. Και θα αναφέρω στο τελευταίο του Κουίνσι με τον Ατρόμητο. Αλλά κι όταν ήρθε εδώ ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Υπήρχε ένα αμφίβολο πέναλτι του Σαριέγκι και μετά έγιναν δύο πέναλτι πάνω στον Μπιάρσμιρ και τον Σαριέγκι που δεν δόθηκαν και δεν άκουσα κανέναν από τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται ή να λέει κάτι.

Και εκείνο το ματς ήταν ζωτικής σημασίας για τον τίτλο. Και τότε κανονικά το σκορ θα ήταν 5-1 ή 6-1. Αλλά θα γυρίσω πάλι στο καταφανέστατο πέναλτι που είχε γίνει στο ματς με τον Ατρόμητο πάνω στον Κουίνσι. Για τη σημερινή φάση από τη θέση που ήμουν έχω μεγάλη αμφιβολία αν ήταν πέναλτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα