Euro 2012: Τελευταίο τεστ για Ιρλανδία

06:27 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στο «Φέρεντς Πούσκας» της Ουγγαρίας φιλοξενείται η Ιρλανδία από την εθνική ομάδα της χώρας στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Euro 2012.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ιρλανδίας για τα τελικά του Euro 2012 με την ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι να φιλοξενείται στη Βουδαπέστη

από την Ουγγαρία στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Euro. Οι Βρετανοί προέρχονται από θετικές εμφανίσεις και τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Βοσνία.

Πλέον θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες για να πορευτούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αναμέτρηση με την Κροατία. Η Ουγγαρία θεωρείται δυνατός αντίπαλος και προέρχεται από τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Τσεχία στο προηγούμενό της φιλικό παιχνίδι.

Ο μέσος της ΚΠΡ, Άγιος Μπουζάκι είναι εκτός μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ταμάς Κολτάι. Ο αμυντικός, Ζόλταν Λίπτακ παραμένει επίσης εκτός για τους γηπεδούχους.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ιρλανδίας, Τζιοβάνι Τραπατόνι έχει αρκετά σημαντικά προβλήματα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο αμυντικός της Χαλ, Πολ ΜακΣέιν αντικατέστησε τον Κέβιν Φόλεϊ στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του τελευταίου.

Οι αμυντικοί Ντάρεν Ο’Ντι και Τζον Ο’Σέι παραμένουν εκτός μετά τους τραυματισμούς τους και η συμμετοχή τους στην πρεμιέρα στο Πόζναν είναι αμφίβολη. Ο βασικός τερματοφύλακας, Σέι Γκίβεν έχασε τις τελευταίες προπονήσεις, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπόγκνταν, Πίντερ, Γιουχάζ, Βάντσακ, Κορσμάρ, Λάτσκο, Βάργκα, Σακάλι, Κολτάι, Τζούτζακ, Σαλάι
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, ΜακΣέιν, Νταν, Σεντ Λέτζερ, Γουόρντ, ΜακΓκίντι, Γουίλαν, Άντριους, ΜακΚλιν, Κιν, Ντόιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα