Πάρτι στο «Φρίουλι»

15:56 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 4-1 απέναντι στην Τσεζένα πήρε η Ουντινέζε και παρέμεινε σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έστω και προσωρινά βρίσκεται η Ουντινέζε, μετά τη νίκη της με 4-1 απέναντι στην Τσεζένα στο «Φρίουλι». Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν πρωταγωνιστής και βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Μόλις στο 1’ άνοιξε το σκορ, με τον Έντερ να ισοφαρίζει για τους «ιππόκαμπους» στο 39’. Στην επανάληψη όμως οι «ζέβρες» μπήκαν αποφασισμένες και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Ασαμόα στο 54΄

έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την αποβολή του Παρόλο στο 61’ να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Το 3-1 δεν άργησε να έρθει και το έκανε ο Μπάστα στο 75’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντι Νατάλε στο 82’ ο οποίος έφτασε τα 12 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο (85’ Φερονέτι), Ντομίτσι, Μπάστα, Ίσλα, Πίντσι, Ασαμόα, Αρμέρο (86’ Πασκουάλε), Φλόρο Φλόρες, Ντι Νατάλε (83’ Φαμπρίνι)
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκεζ, Λάουρο, Παρόλο, Γκουάνα, Τσεκαρέλι (69’ Ρόσι), Μούτου, Καντρέβα (68’ Κολούτσι), Έντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα