Επίσκεψη οπαδών και σύνθημα νίκης στον Πανηλειακό

Αντιπροσωπεία του συλλόγου φίλων του Πανηλειακού έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής (17/02) και ζήτησαν τη νίκη στο κυριακάτικο (19/02) ντέρμπι με αντίπαλο την Καλαμάτα στον Πύργο.

Μάλιστα, είχαν συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα τόσο με τον προπονητή της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου όσο και με τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Λαμπετίου, με τον Αντωνίου να μην έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με πρωινό χαλάρωμα

το Σάββατο (18/02).


Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (19/02) στο ντέρμπι το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο κόσμος να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη του Πανηλειακού. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, οι φίλαθλοι της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση:


«Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά, την Παρασκευή 6.00-9.30 μμ., το Σάββατο τις γνωστές ώρες 6.00-9.30 αλλά επίσης και το πρωί (από τις 11.00 π.μ. περίπου) και το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα είναι ανοιχτά από το πρωί (και περίπου στις 13.00 θα γίνει από εκεί αναχώρηση για το γήπεδο). Τα εισιτήρια για τη Θύρα "9" είναι των 5 ευρώ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να πάρει μέχρι δυο εισιτήρια. Καλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν και να πάρουν το εισιτήριο τους (καθώς και να δώσουν τη συνδρομή του μήνα γιατί τα έξοδα τρέχουν - ενοίκιο, υλικό, κ.τ.λ., ενώ ετοιμάζονται και προσεχείς ενέργειες). Επίσης γνωστοποιείται, ότι εισιτήρια σε μη μέλη θα διατίθενται στην τιμή των 7 ευρώ (περιορισμένος αριθμός και για νεαρές ηλικίες)».


Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5), ενώ αυτά για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, τους φοιτητές και τη Θύρα του Συλλόγου Φίλων της ομάδας τιμώνται στα 5 ευρώ και 3 ευρώ είναι το εισιτήριο για τις γυναίκες.


Τέλος, η διοίκηση γνωστοποίησε ότι θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στα εισιτήρια διαρκείας, αφού ορισμένα από αυτά δεν έχουν εξοφληθεί!

ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα