«Συγγνώμη σε όσους μας είχαν τελειωμένους...»

Ως το τέλος θα παλέψει ο Ιωνικός να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες και να διεκδικήσει την άνοδο, όπως τόνισε ο Νίκος Μαρωνίτης.

Ο νεαρός τεχνικός των Νικαιωτών, με δήλωσή του ανέφερε πως ζητά συγγνώμη από όσους είχαν την ομάδα του ξεγραμμένη, αλλά θα παλέψει ως την τελευταία αγωνιστική για το καλύτερο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρωνίτη:

«Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας κόντρα στον Αίαντα. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο καθώς ήμασταν προσανατολισμένοι στον στόχο μας όμως δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε

τις φάσεις σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, όμως οι δυο αναγκαστικές αλλαγές (Γκιόκα, Τσακίρη) μέσα σε ελάχιστα λεπτά μας έκαναν να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και για ένα 10λεπτο, να δείχνουμε "έξω από τα νερά μας". Ακόμα και τότε όμως, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να δημιουργήσει ευκαιρίες και τον περιορίσαμε σε παιχνίδι κέντρου. Μετά την ισοφάριση δεν το βάλαμε κάτω, και μέσα σε λίγα λεπτά πετύχαμε και δεύτερο γκολ, κατακτώντας έτσι τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, που θα φανούν χρήσιμοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Κερατσίνι, που για εμάς είναι ένα παιχνίδι τελικός, όπως και το κάθε παιχνίδι από δω και πέρα, γι' αυτό και ζητάμε για άλλη μια φορά την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου μας, και μείς από την πλευρά μας δουλεύοντας σκληρά μέσα από τις προπονήσεις, θα παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο.

Τέλος ζητάμε συγγνώμη από τις ομάδες εκείνες, που στην αρχή του πρωταθλήματος μας είχαν τελειωμένους, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη να τους επιβεβαιώσουμε σε αυτές τους τις προβλέψεις. Ο Ιωνικός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, και τελικώς θα διαψεύσει τις "πρόωρες Κασσάνδρες" που "έχριζαν" πρωταθλητές, και "μετρούσαν" υποβιβασμένους».

Keywords
Τυχαία Θέματα